13 augustus 2021

Bananenbrood

Een bananenbrood smaakt het lekkerst wanneer je hem maakt met overrijpe bananen. Kom je er nog een paar tegen op je fruitschaal? Ga dan snel aan de slag met dit makkelijke recept. Met overrijp bedoel ik echt overrijp. Een banaan met zo’n bijna zwarte schil die er eigenlijk heel onaantrekkelijk uitziet, dat zijn de beste!

Lees meer »
Week 28 2021
Week 19 2021

Madeleines met witte chocolade, pistache en framboos

Madeleines zijn Franse cakejes die gebakken worden in vormpjes die lijken op een schelp. Ze zijn het mooist als ze een buikje hebben. Om de buikjes perfect te krijgen bak je ze eerst kort op een hoge temperatuur en vervolgens nog even op een wat lagere temperatuur. Hierdoor krijg je de perfecte Madeleines! 

Lees meer »
Week 22 2021
Week 19 2021
Week 12 2021

Paas tulband met advocaat-glazuur

Zet tijdens Pasen deze feestelijke taart op tafel! Een luchtige vanille tulband met advocaat glazuur, dragee eitjes en chocolade hazen. Hoe groot of klein je het paasfeest ook gaat houden, je mag nog steeds lekker uitpakken. Maak een taart waar iedereen van kan genieten en waar je trots op kan zijn.. en met dit recept gaat dat zeker lukken! 

Lees meer »
Week 09 2021
Week 08 2021

Chocolate chip cookie's

Mijn ultieme guilty pleasure! Deze koekjes zijn echt goddelijk, de buitenkant is heerlijk krokant en ze zijn nog chewy en zacht van binnen. Het deeg heb je ook zo in elkaar gekneed en ze hoeven maar 8 a 10 min in de oven. 

Lees meer »
Week 06 2021

Sticky cinnamon rolls

I love cinnamon rolls! Een heerlijk warm, zoet, luchtig broodje! Heerlijk voor bij de koffie...  of eigenlijk wanneer je er maar zin in hebt. Ik bak ze zeker iedere twee weken, ik vind het heerlijk hoe het hele huis gaat ruiken naar kaneel en vers gebakken brood. 

Lees meer »
Week 05 2021

Lemon curd pie

Deze Lemon curd pie is echt goddelijk! Het krokante van de koek, het zoetzure van de lemon curd en het romige van de merinque. Al deze smaken samen maken deze taart tot een van de lekkerste taarten die je ooit zult proeven. 

Lees meer »
Week 05 2021

Bosbessen taart

Deze taart is voor de echte zoetekauwer! Een luchtige biscuit met een zuurtje van limoen, de romige blauwe bessen crème en het zoetzure van de bosbessen puree..! Een heerlijke taart om lekker bij de koffie te serveren.

Lees meer »
Week 05 2021

Pavlova

Pavlova! Crispy van buiten en zacht en fluffy van binnen. Zelf ben ik gek op Pavlova.. ten 1e is het super easy om te maken.. ten 2e zet je iets enorm fantastisch op tafel voor je gasten. Doordat de meringue spierwit van kleur is kan je het leuk versieren met felle kleuren zodat het dessert er echt uit springt. Het is een feestje om het te serveren maar nog leuker om te proeven! 

Lees meer »